Behandlingar & Prislista

Massage

Massage stärker immunförsvaret genom ökad lymfcirkulation. Beröringen frigör lugn och ro hormonet oxytocin som bland annat minskar halten av stresshormoner och ger en djupare och lugnare andning. Massage ökar även genomblödningen i musklerna och för bort slaggprodukter ur kroppen.

Klassisk massage

Klassisk massage är en djupgående behandling som gör spända muskler mjuka och elastiska. En mjuk muskel ökar rörligheten och tar bort smärta och stelhet.

Pris: 30 min 500 kr / 45 min 600 kr / 60 min 700 kr

Avslappningsmassage

Avslappningsmassage hörs på namnet. Det är en lugnare mildare massagebehandling som gör dig totalt avslappnad.

Pris: 30 min 500 kr / 45 min 600 kr / 60 min 700 kr

Terapeutisk massage

Terapeutisk massage och klassisk massage är ganska lika. Hittar man muskelknutor och spända muskler använder vi oss av akupressur samt stretching för att göra musklerna mjuka och smidiga igen. Vid behov får du träningsprogram eller stretchövningar.

Pris: 30 min 500 kr / 45 min 600 kr / 60 min 700 kr

Gravidmassage

Är du gravid och vill gå på massage är du hjärtligt välkommen. Man bör undvika massage de första 12 veckorna av graviditet pga att risken för missfall är som högst då. Vill du gärna gå innan v. 12 går det bra för vår del.
Vi har ingen gravidmassagebänk men det brukar fungera bra ändå.
Många gravida upplever problem med ryggen eller ben och höfter så en massagebehandling eller flera brukar göra nytta.

Pris: 45 min 600 kr


Kinesiotape

Tejper hjälper kroppen att hjälpa sig själv. Suveränt vid idrottsskador som tennisarmbåge, golfarmbåge. Fungerar bra vid spänningshuvudvärk, ländryggsmärta och mycket mer. Ett bra komplement till massage.

Pris: från 250 kr

 

Alla priser är inkl. moms